جدیدترین گزارش یک موسسه تحقیقاتی بین المللی نشان داد تولید گاز طبیعی ایران در ۱۰ سال گذشته به رغم محدودیتهای ناشی از تحریمهای آمریکا، رشد مستمری داشته و سهم ایران از تولید جهانی را در سال میلادی گذشته، به ۶.۴ درصد رساند
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: هماکنون میدان نفتی مشترک تعیین تکلیف نشدهای بین ایران و عربستان وجود ندارد، از سوی دیگر با توجه به احیای روابط بین دو کشور کارهای مقدماتی برای انجام همکاری دوجانبه آغاز شده است.
نایب رئیس اول کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران گفت: خیلی به نفع ماست که گاز را از ترکمنستان یعنی از شمال کشور دریافت کنیم و دیگر مجبور به انتقال گاز از جنوب به شمال نباشیم.
«تسنیم احمد قریشی» دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان در امور صنایع و تولید گفت که تکمیل خط لوله انتقال گاز از ایران تنها راه حل برای بحران انرژی در پاکستان است.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا از افزایش ۴۰هزاربشکهای تولید روزانه نفت ایران در سهماهه نخست ۲۰۲۳ خبر داد و اعلام کرد ایران پس از نیجریه بیشترین میزان رشد تولید نفت میان اعضای اوپک را داشته است.
مدیر پیشین امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران با ابراز امیدواری از اینکه شرایط فراهم شود تا ما بتوانیم به بازارهای قبلیمان در اروپا برگردیم، درباره جایگزینی نفت ایران با روسیه در اتحادیه اروپا، گفت: قاعدتا روسیه نمیتواند همه نیاز بازارهای اروپا را حتی در بهترین شرایط تامین کند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورایاسلامی ایران را یکی از صادرکنندگان انرژیمجازی عنوان کرد و گفت: یکی از راههای فرار از تله صادرات انرژیمجازی این است که اعطای سوخت ارزان و یارانهای به صنایع را منوط به توسعه زنجیره ارزش آنها کنیم.
خبرگزاری بلومبرگ با استناد به دادههای شرکتهای کشتیرانی گزارش داده که ایران برای ماه آینده، هر بشکه نفت را ۱۲ دلار کمتر از نفت شاخص برنت به چین تحویل میدهد، در حالی که روسیه برای نفت شاخص اورال خود که بسیار شبیه به نوع نفت تولیدی ایران است، بیشتر از ۱۰ دلار تخفیف نمیدهد.
هر چند ایران این پتانسیل را دارد که صادرکننده بزرگ گاز باشد اما آهنگ کند افزایش تولید در مقابل آهنگ تند مصرف به گونهای است که آژیر خطر کسری تولید و مصرف گاز به صدا درآمده است.
توافق ایران و عربستان یک تحول بسیار مهم و به عنوان یک پیروزی دیپلماتیک بزرگ توسط چین بود که نشان دهنده نفوذ اقتصادی و دیپلماتیک رو به رشد پکن در منطقه است.
جولایی گفت: در حال حاضر ۱۰ میلیون متر مکعب واردات گاز از ترکمنستان وجود دارد که در قالب سوآپ در حال انجام است و از این میزان ۷ میلیون تنها به آذربایجان تحویل داده میشود.
در پی اعلام تأیید نهایی قراردادهای استخراج نفت و گاز که به میدانهای نفتی مشترک با ایران و کویت مربوط میشود، یک کارشناس عراقی توضیحات بیشتری درباره این قراردادها ارائه کرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: ایران اکنون دغدغه تأمین کاتالیست ندارد زیرا پژوهشگران ایرانی به سمت داخلیسازی آن حرکت کردند و خطر توقف تولید بهدلیل نبود کاتالیست نیست.
بهینهسازی تمامی لایههای مصرفکنندهگاز کشور امسال در محوریت دستور کار وزارت نفت وشرکتهای تابعه قرار گرفت. مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر اینکه بهینهسازی مصرف گاز تنها مختص به بخش خانگی نیست، اعلام کرد: مصرف سالانه گاز طبیعی کشور بیش از ۲۲۸میلیارد مترمکعب است که ۷۰درصد آن در بخش صنعتی و ۳۰درصد در بخش خانگی و تجاری ...